Friday, July 30, 2010

daily sneakers





Eski olabilirler ama bir yaşanmışlıkları var, birsürü anıları var.
They might be old but they have memories.

Thursday, July 29, 2010

CEZA





Surprizz!!! İşte size bir sneaker delisi daha!! Rap müziğin Türkiye'deki öncüsü, Nike Air Max'lerden vazgeçmeyen Ceza'da sonunda Une Voguette'te!! Hafta sonu çekme fırsatı bulduğum Ceza'nın güzeller güzeli mavi sneakerlarını sizinle paylaşmak istedim :)
Surpriseee!!! Here is another sneakerhead for you!! The leader of rap music in Turkey, Ceza, who is addicted to Nike Air Max is finally in Une Voguette!! I wanted to show you his beautiful baby blue sneakers!!

daily sneakers





Çizme şeklinde olan bu puma sneakerları siz sevdiniz mi bilmiyorum ama ben şahsen bayıldım!! Gerçekten sıradışılar!

I don'tknow if you liked these sneaker/boots but i loved them!! very extraordinary!!

Sunday, July 25, 2010

daily sneakers

İstiklal'den bir arkadaş grubu.
A group of friends from İstiklal.




Saturday, July 24, 2010

Friday, July 23, 2010

daily sneakers

BERİL KAYAR ve DİDEM SOYDAN.Aranızda bu ikiliyi bilmeyen var mı? Çünkü bilmiyorsanız çok şey kaçırıyorsunuz. Beril ve Didem bence şu an Türkiye'deki en iyi modellerden. İkisinin de alışılagelmişin dışında bir havası var ve güzellikleri de zaten ortada. Beril ve Didem ile ilgili en çok sevdiğim şey ise kişisel stilleri. Özellikle Didem'İn vintage kıyafetleri bence inanılmaz. İşte bu ikili, Adidas Originals Street Party'deki en "original" iki insandı. Baştan aşağı Adidas giyinen bu ikilinin üstündeki her parçaya aşık oldum! özellikle de Didem'in sneaker şeklindeki çantası için neleri vermezdim! İnternette aradım ama bulamadım, eğer aranızda böyle bir şeyi nereden bulabileceğimi bilen varsa yardım ederseniz beni çok ama çok mutlu edersiniz :)

BERİL KAYAR and DİDEM SOYDAN. I don't know if you know these 2 amazing models, but if you don't, you are missing a lot! I think that they are the best models in Turkey right now. They have a different carisma from the other models and you can see yourself how gorgeous they are. ANd what i love about them the most if their personal style. Especially, Didem's vintage clothes are amazing! So this duo, was the most "original" duo at the Adidas Originals Street Party. They were dressed in Adidas from head to toe. and i fell in love with Didem's sneaker shaped purse! I searched something like that on the internet bu i couldn't find anything. I would be very glad if you know anything and let me know :)





Tuesday, July 20, 2010

WDIW? /SNEAKERS

Hatırlarsanız "how to wear your sneakers?" postum yarım kalmıştı. ikincisini hala hazırlayamadım ama onun yerine outfit postu hazırlıyorum çünkü sneakerları zaten sık sık giyiyorum. işte size sneakerların da olduğu bir outfit :)
if you recall i hadn't done a second part for the "how to wear your sneakers?" post. so decided to prepare an outfit post instead of the second part because i already wear sneakers very very often. so here is an outfit with sneakers for you guys :)






cardi/ceket: zara
tank top/bluz: xoxo
pants/pantalon: zara
cookie monster necklace/kurabiye canavarı kolye: hersheyler
belt/kemer:vakko
sneakers:nike

Thursday, July 15, 2010

daily sneakers

adidas originals street party fotografları olmasa ne yapardım acaba :)
i really don't know what i would do without the adidas originals party photos :)




Friday, July 9, 2010

KENAN&CEZA FOR NIKE


Siz de benim gibi Kenan Doğulu ve Ceza'nın Nike Halısaha Futbol Ligi için verdiği Konsere gidemediniz mi? Üzülmeyin, bakın burada ne var...Çekimin backstage fotoğrafları!!! Ve bu resimleri görecek olan özel kişiler sadece UNE VOGUETTE'in okuyucuları!!! Ceza'nin Airmax'leri bir harika Kenan'ın ise Nike'ın yeni koleksiyonundan windrunnerina bayıldım!!!