Friday, December 17, 2010

LOUD Winners!



Veeeeee gunlerdir beklenen an geldi,LOUD by Tommy Hilfiger kazananlari belli oldu!!!!

Cansin Eksi
Ashtray
Modanarsist
Ezgi Ozturk (Kerstin S.)
Tiny Dreamer


Arkadaslar, en gec pazar gecesine kadar hepinizin ad,soyad ve adres bilgilerini bekliyorum. Parfumunuzu gule gule kullanin, kullandikca ciglik atin :)

Ya siz? Siz kazanamadiniz mi? Uzulmeyin cunku sansiniz hala devam ediyor! Nasil mi? Bunun icin yapabileceginiz 3 sey var;
1)LOUD'un facebook sayfasi, LOUD Turkiye 'yi takip ederek, ciglik atan bir fotografinizi yukleyebilir, en cok oyu kazanarak Tommy Hilfiger tarafindan imzalanmis GIBSON marka bir gitara sahip olabilirsiniz, evet yanlis duymadiniz, GIBSON !!!

Ayrica LOUD parfumleri, deodorantlari, t-shirtleri ve daha bir cok LOUD urununu kazanma sansiniz da bu yoldan geciyor!!!

2) 97.2 METRO FM'de, 24 Aralik'a kadar, Metro FM'in LOUD DJ'leri MEHMET AKIFi saat 09:00-10:00 arasi, ARZU KAYA'yi 17:00-18:00 arasi dinleyerek Tommy Hilfiger LOUD parfum kazanma sansini yakalayabilirsiniz!

3)veee tabi ki size LOUD parfum kazanma sansini sunan LOUD BLOGGERS ekibini takip ederek yeni bir sans daha kazananilirsiniz! Peki kimler mi bu ekipte? Tiklayalim da bakalim kimler burada :) Aysegul in New York, StyleBoom, KorayCaner, Fashion4-U, KankaNerdeyimBen, Modenise, Fashion Kido ve Ayakli Etkinlik Takvimi !!!



O zaman ne yapiyoruz? LOUD Turkiye Facebook sayfasini begenip, ciglik attigimiz bir resmi yukluyoruz, her gun 97.2 METRO FM'i dinliyoruz ve LOUD BLOGGERS ekibini takip ediyoruz! Herkese bol sans!

1 comment:

aycan ertugrul said...

vu huuuuuuuu kazanmışım:) hemen mail atıyorum