Sunday, May 16, 2010

babylon sneakers




ve kis sezonunun son bora uzer konseri ile babylon sneakers karsinizda! her zamanki gibi inanilmaz bir performans sergileyen bora uzer,kis sezonuna harika bir konserle babylon'da noktayi koydu.ama bora'yi ben bir daha dinlemek istiyorum derseniz 21 mayis'ta bogazici universitesi sports fest kapsaminda kenan dogulu ile sahne alacak. ayrica 22 mayis'taki oldies but goldies gecesiyle babylon'un kapanisini kacirmayin derim!yaz sezonunda da babylon'un tadini cikarmak istiyorsaniz bu yaz gitmeniz gereken yer cesme'deki aya yorgi koyu olacak.her yaz oldugu gibi bu yaz da bora uzer ve oldies but goldies ile babylon yikilacaga benziyor :)

i give you the babylon sneakers with the last concert of bora uzer at babylon! as always bora uzer, who rocked the stage last night, gave an amazing concert which was his last concert for this season at babylon. but if you want to listen to bora again, you can see him with kenan dogulu at bogazici university on the 21st of may and you really shouldn't miss the closing night of babylon, oldies but goldies, on the 22nd of may. if you want to enjoy babylon in summer too, the place you need to go for this summer is aya yorgi beach in cesme. it looks like,as usual, babylon will be rocking with bora uzer and oldies but goldies!!
















harika bir kis sezonun icin babylon'un guler yuzlu personeline cok tesekkur ederiz!
i wanna thank to the genial staff of babylon for such an amazing season!

6 comments:

canDirekli said...

öööf :D sinir oldum gözlerimi alamadım sneakerlardan :D

une voguette said...

aa cok ayıp can dıreklı baskasının sneakerına goz konulur mu :D haha evet evet konulur hatta ıcten gecen 'acaba ayagından alıp kacsam mı?' hıssı kısa surede bastırılır!!

Unknown said...

bU nee sneakere doydum resmen :D süper:)))

une voguette said...

cok merci hayatim, bu hafta sneaker patlamasi olacak resmen blogda daha gelecek bir suru :)stay tuned!!

Sedeliko said...

merabaaaa
o snickersların sahibini tanıorum ben burdaa kihkih kih

une voguette said...

merhaba :) ama hangilerinin? o kadar cok var ki!!