Monday, May 17, 2010

celebrate the originality








cumartesi gunu,karakoy antrepolari harika bir partiye imza atti,adidas originals sokak partisi. her seferinde bize 'celebrate the originality' diyen, internet sitesinde o inanilmaz partilerin videolarini koyup bizi kiskandiran adidas sonunda bize de bir sokak partisi yapti da rahatladik :)artik gogsumuzu gere gere herkese bizim de bir sokak partimiz oldu diyebiliriz!







bu sokak partisi kapsaminda muzik,moda,sanat ve bircok eglenceyi bir araya getiren adidas'i ve tum organizasyon ekibini can-i gonulden kutluyorum. gun icinde yagmur arada ciseleyip,koray caner ile beni endilendirse de parti gayet guzel gecti. etrafa baktiginiz her yerde orijinalligi gorebiliyor,dinleyebiliyor ve yasayabiliyordunuz.














mesela drum line'dan tutun, street jumperlara daha sonra juglorlerden,danscilara kadar binbir turlu sokak performanscisi oradaydi.sabahtan baslayip gece saat 2'ye kadar funk you,BeeGee, Murat Uncuoğlu, Uhr, Gökçe Özer, Tan Atalar, İlker Aksungar, High Vision, Burhan Kılıçak, Orkun Bozdemir, Altan, Warmer Bros, Ömür ,multitap, bon mod ve de en onemlileri MYLO ve NEW YOUNG PONY CLUB harika performanslar sergilediler.sahsen benim favorim sahnesi inanilmaz bir enerji ile dolu olan FUNK YOU idi.



zeynep erdogan tasarimi 3 cizgili pembe elbise




gizem akgonul tasarimi pembe militer ceket.gizem bu ceketi tasarlarken berlin sokaklarindan ilham almis. berlin'de siddetle esen militer havasi ve berlin'in ciddiyetiyle adidasin 3 cizgisini bir araya getirirken fermuarlar ve bu harika pembe rengi kullanarak ortaya harika bir 'adidas originals' tasarimi cikmis.



mehmet isik'in 3 cizgili siyah elbisesi. mehmet isik bu elbiseyi tamamen adidas'in kendi esofmanlarinda kullandigi kumaslarindan yapmis. elbisenin kendinden sutyeni bile var! bu ince ayrinti beni gercekten etkiledi.






gizem akgonul x adidas originals - my favorite design





adidas originals'in bir surprizi ise yeni nesil turk tasarimcilariyla ortak yaptigi bir projeydi. bu proje kapsaminda gizem akgonul,berra terzioglu,mehmet isik,zeynep tosun ve zeynep erdogan adidas icin birer '3 cizgili urun' tasarladilar. bu urunler adidas'in building e ayirdigi bolumde, building'in kendi bunyesinde bulunan baska tasarimlar ile tum gun sergilendi. benim icin en guzel ikinci stand burasiydi! birinci mi neresiydi?tabi ki de adidas originals urunlerinin satildigi hemen giristeki standdi! fafi'nin eteginde gozum kaldi!









parti adidas originals'in partisi olunca etrafta bolca 'original people' gormek mumkundu :)


do you like my new tattoo?



sari cantaya asik oldum!


it is always great to see some friends :)


cutest adidas family ever!





bu harika gun icin adidas'a ve beni davet eden koray caner'e cok ama cok tesekkur ederim!

5 comments:

Unknown said...

Sonunda bitti demek, güzel olmuş :)

une voguette said...

cok tesekkur ederim :) teknik sebeplerden dolayi biraz gec oldu ama sonunda yayinda!

Ada said...

haha :D çok süper bir post olmuş. iyi eglenmissiniz nazlı ;)

baris kcmn said...

Çok güzel bir yazı olmuş. Ellerine,kollarına,beynine sağlık :)))

une voguette said...

bayan mor- evet canim ilk basta yagmu yagacak diye korktuk ama sonradan cok eglenceliydi :)

baris-tesekkur ederim canim, artik senin de yeni ve kendi blogunu bekliyoruz!