Wednesday, May 26, 2010

sneaker madness






























uzun zamandir saglik sebeplerinden dolayi sehirdisinda oldugum icin hicbir sey yazamamistim ama artik dondum :) en son sneak peek olarak yazdigim seyi buraya tum resimleriyle yazmaya karar verdim!
turkiye'de sneaker bulabileceginiz magaza sayisi cok ama cok azdir ve bulduklarinizin da cok cok orijinal olmasi nadirdir.ben de sik sik sneaker bulabilecegim her yere gidip yeni geldigini takip ederim.gecenlerde nike'in istiklal magazasina girdigimde gozlerime inanamadim! normalde bir kac tane sade dunk modelini bulabileceginiz nike istiklal magazasina nur yagmis! her yer sneaker dolu! (eskiye gore karsilastirirsak) erkekler icin cok fazla yeni modeller yok ama bayanlar icin cok guzel modeller getirmisler,haberiniz olsun! numaralariniz tukenmeden kosun derim :)


i'll keep it short. i was out of town for a long time but now i am back.i have decided to write about what i told you previously.usually you can't find many stores selling sneakers in istanbul but i was shocked when i saw nike in istiklal! they have brought many new models,especially for women! you should go get you favorite pairs before they run out of your sizes!

6 comments:

plndrkn said...

Blogunun takip etmeye başladığımdan beri, içim sneaker aşkıyla doldu taştı. Uzun zamandır Nike Dunk almayı düşünüyordum, şimdi bir koşu gidip ayağıma geçirmek sonrada sokaklarda dolanıp senin beni görmeni sağlamak istiyorum :))

http://plndrkn.blogspot.com/

Unknown said...

une haberturkdesin mailini göremedim atıcam sana haberi mail at bana

Ada said...

mor aşkımı birde sneakerlarla mı pekiştirsem diyorum son günlerde :). ne dersin nazlı?

une voguette said...

plndrkn, hemen hemen bir cift!! senin sokaklarda dolasmana gerek yok canim, naz ben yeni bir cift aldim seninle paylasmak istiyorum de gelir cekerim :)

une voguette said...

modaerator,ne kadar tesekkur etsem azdir! cok cok cok tesekkur edeirm, bir tanesin!!

une voguette said...

bayan mor,bence de sana hemen mor bir cift edinmeliyiz,acil!!!