Tuesday, May 11, 2010

wrangler wrangler little star


perşembe günü harika bir akşam geçirdim!perşembe akşamı bloggerlar olarak wrangler'ın sonbahar-kış 2011 sezonunun lansmanındaydık. bu toplantıların en sevdiğim yanı bir araya gelebilmemiz! mia,koray,styleboom,stilize,biu,moda cadısı,ayşegül in new york(aynı zamanda ev sahibemiz),trendtastic NY ve daha birçok kişi oradaydı.the house cafe tünel'in harika ikramlarıyla sohbet,eğlence,styling derken harika vakit geçirdik.wrangler'ın yeni sezonuna bayıldım!! özellikle flannel gömlekleri inanılmazdı!süet cantayla,zımbalı eldivene de goz koydum,yeni sezon gelsin ve gardrobumda yerlerini alsınlar diye sabırsızlanıyorum!ilk defa tanıştığım ayşegül de harika bir ev sahibesiydi ve çok ilgiliydi,her şey için çok teşekkür ederiz ayşegül!

lansmandan sonra mia'cımla bezgin'de oturup long island ve apple martinilerimiz eşliğinde kaynattık :) en kısa zamanda bir daha yapalım lutfen mia,ben inanılmaz keyif aldım!!



















peki ne mi giydim?

jean:bershka
babet/flats:nine west
atlet/top:mango
ceket/jacket:ıpekyol
kemer/belt:hermes
canta/bag:vintage
saat/watch:casio
kolye/necklace:koton



3 comments:

Koray Caner said...

Aa birlikte olan fotomuz da güzelmiş bak, bende de o yoktu :))

Unknown said...

Tatlım benim bnde çok eğlendim muhteşem bir akşamdı gidip tekrar içmeli bir araaa :)))

une voguette said...

ah canım napalım hepımız cok guzelız ya :P evet evet en kısa zamanda toplanıp sısenın dıbını gormelı bence :) hahaha okuyan da alkolık olmus bı kız dıyecek :D