Monday, November 22, 2010

WDIW (what did i wear?) / ne giymisim?



Evet,biliyorum fotograflar az ve bulank yani kisacasi iyi bir outfit postu degil ama hic yoktan iyidir :) Fotograf makinasinin sarji bittigi icin ancak bu kadar cekebildik. Fotograflar icin canikom Duygu'ya cok tesekkur ederim!!! Bu arada, Duygu'yla uzuuuunn zamandir bekledigimiz Laduree acildi! Daha dogrusu persembe gunu aciliyormus ama bizim sansimiza dun cekim oldugu icin acmislar,tam da o amacla Bebek'e gitmistik,eger yine kapali bulsaydim cok uzulurdum. Bu guzeller guzeli pembe kutu da Yazbukey'in Laduree icin ozel olarak tasarladigi kutu. Bence en kisa zamanda Laduree'ye gidip o inanilmaz makaronlarinin tadina bakmalisiniz!!!

Yes, I know that the photos are very low quality and they're just a few but better than nothing, eh? The battery was dead so these were the only ones my lovely Duygu could take! Thank you very much for the photos baby! By the way, we went to Bebek to go to Laduree, which we have been waiting for, for a long time!!! They will be open on thursday and you should stop by to taste their delicious and yummy macarons! The pink box i'm holding is the box Yazbukey designed especially for Laduree!




leather jacket/deri ceket: stefanel
striped jumper/cizgili kazak: beymen club
striped tee/cizgili t-shirt: beymen
shorts/sort: american eagle(eski bir kotumu kestim/cut an old pair of jeans)
sneakers:converse
purse/canta:topshop

4 comments:

modafobik said...

Şu makaroniyi acayip merak ettirdin bak! :) Bu arada kombin müthiiş ama havalar buzlaşöaya başladııı şortları bir süreliğine raflara kaldırcaz anlaşılan :) dikkat ett hasta olmaaa, keyifle kal!

Anonymous said...

Paris'ten beri macaron yemiyorum, yerime de yeee :) bu arada bayıldım cicilere, e güzele ne yakışmaz. Mwahh cnmmm

Sandra Leiva said...

So cute, I love your shorts! <3

une voguette said...

modafobik, ben tam tersi tum kis sort giymeye hevesliyim, 2 kat corapla isleri halletmeyi planliyorum :P

seda'cim en kisa zamanda istanbul'a gel de beraber gidip yiyelim :)

sandra, thank you very much :)