Saturday, July 3, 2010

ANLIYOR MUSUN? BACKSTAGE

SURPRIZZZZZZZ!!! ISTE SIZE KENAN DOGULU'NUN "ANLIYOR MUSUN?" KLIBININ BAZI SAHNE ARKASI FOTOGRAFLARI!! YOKSA SIZ DAHA YENI KLIBI IZLEMEDINIZ MI? 0 ZAMAN HEMEN "WWW.ANLIYORMUSUN.COM" U TIKLAYIN,KENAN'IN HARIKA SARKISININ TADINI CIKARIN VE BIRBIRINDEN MUHTESEM SNEAKERLARLA GORSEL BIR SOLEN YASAYIN!! BU ARADA FOTOGRAFLARDAKI KIRMIZI HI-TOP DUNKLARA ASIK OLDUM!! EGER BEGENIRSENIZ GERISI DE GELECEK ;)ENYOJ!!!















4 comments:

Sevinc said...

greenscreen tekniğini pek sevmiyorum aslında klibi izleyince aa çok değişik olmuş dedim,3lü kenan,.ayrıca çeşit çeşit sneakerlar((:

Stil Direktoru said...

ohahaha bebeğime bak sen be, helal kuzum bekliyordum bunu tebrikler kocaman bu arada Amsterdam'da sana arkmın sevgilisi zenci sneakers hastası paso içerik biriktirip atıcam yazarsın cano

MODENİSE said...

o gun o kadar uğraşıp izleyemedik u güne kısmetmiş:)
renkler mükemmel! Ayrıca ayakkabılar dediğin gibi harıkaymışş nazlım.

une voguette said...

sevinc, klibi izlediginde gercekten cok iyi oldugunu dusuneceksin bence yani green screen ile harika bir is cikarmislar ortaya :)

edi'mm,harikasin tatlim sen oralarda ugrasma sneaker falan tatiline gezmene bak!! yine de cok cok cok tesekkur ederim inanilmaz dusuncelisin!!!

deniz,daha neler neler var ben izledim klibi daha sonra bu sadece tek outfit,diger cd de gelirse daha bir suru resim koyacagim insallah :)