Thursday, March 18, 2010

daily sneakers

bugunku sneakerlarimiz taaa 2 marttaki nublu jazz festivalinin acilisi olan taylor mcferrin ve bora uzer konserinden! babylonu cok seviyorum!!sneaker avimda hicbir zaman eli bos yollamiyor beni eve :) ilk sneakerlar dans ederken zorla durdurup resmini cektigim arkadastan, sansliyim ki dansini bolmeme ragmen gayet nazik bir bicimde poz verdi!



ikinci sneakerlar konser arasinda tuvalette karsilastigim kivircik sacli sirin mi sirin bir kizdan! sneakerlarini cekerken o kadar yardimci oldu, beni o kadar guldurdu ki anlatamam!! poz verdigi yeri begenmeyip usenmedi, merdivenlere cikti ustune ustluk de 'ama islaklar" diye ozur bile diledi! kivircik arkadasim merak etme ister islak ister camurlu olsun senin guleryuzun tum hatalari kapatiyordu!



bu sneakerlar ise konser bitimi isiklar acildiginda kapida farkina vardigim bir arkadastan




veee last but not least, bora uzer... konser sonrasi yanina gidip ayakkabilarini cekebilir miyim diye rica ettigimde garipsedi ve insanlarin cogundan aldigim tepkiyi o da verdi;"dost basa, dusman ayaga bakarmis!!" ama oyle degil arkadaslar!! ne dusmani ya hepsi sneakerlar icin :D bu sirin pozu icin bora'ya da tesekkur ederim! ve aslinda bora'yi isikli sneakerlariyla cekmek isterim!

No comments: