Saturday, March 6, 2010

pink love






gecen gun gayrettepe starbucksa giderken dedeman otelin onunde bu sirinenin durdugunu gordum.ilk basta yanlis mi goruyorum diye gozlerimi ovusturdum,gercek olduguna inanmak biraz vaktimi aldi :)park gorevlisinin garipseyen bakislari altinda hemen fotolarini cektim.bu kadar dikkat ceken bir arabaya binebilir miyim bilmiyorum ama coooook sirin oldugu kesin!! insan kendisini barbie bebek gibi hisseder bu kadar pembeligin icinde :)biraz da paris hilton vari(bkz. paris kizimizin pembe bentley si)siz ne dersiniz?

the other day, i was it while i was walking to starbucks.i don't know if i can drive such a head-turning car but it is certain that is a cutie!!! it probably makes you feel like a barbie doll in so much pink! and a bit paris hilton like( she has a pink bentley)


paris hilton photo:internet

3 comments:

Gizzy said...

yaa ne tatlıymışşş ben de bir kere bebek pembesi bmw görmüştüm ve bayılmıştım ama o sadece show amaçlıymış halbuki üretseler ben direk alırım:):):)

une voguette said...

bence istege ozel uretiyorlardir eger istiyorsan sansini denemelisin :D ya da en azindan boyuyolardir eminim! arabanin icinden de parishilton/sureyyayalcin vari bir insan cikmasini beklersin ama gayet normal bir bayan indi :P

une voguette said...

yani demem o ki koy ver gitsin, boyat arabani pembeye :D